LA MASIA

Er et opholdssted hvor FC Barcelonas unge talenter i fodbold, basketball, håndbold eller futsal, bor, spiser samme og studere.

På ”La Masia» er spillerne ledsaget hele dagen af personal som er tilknytte til La Masia og som bliver en vigtig del i deres sportslige uddannelse. Spillerne bliver uddannet til at kunne håndtere de følelsesmæssige aspekter, som vil være til stor hjælp i alle områder af spillerens karriere.

Spillerne af FC Barcelona står over for en afgørende fase, som vil påvirke direkte at forberede sig på denne nye udfordring i sin karriere.

Når de allerede er etableret spiller er uddannet til at forstå, hvad det betyder at være professionel i sports verden, vil spillerne være uddannet til at have kendskab til, hvad der vil være deres mål og derfor kunne opnå at få mest ud af for dem og for klubben.

Spillerne vil deltage i forskellige kommunikations workshops, hvor man vil lære at tale offentligt, til at klare de pressekonferencer og blandede områder og håndtere relationer med forskellige medier til at være forberedt på spillernes første personlige interviews.

Kendskab til den faglige miljø er absolut nødvendigt for pressekontakt, økonomi, sociale netværk, ernæring, markedsføring osv.

La Masia er et hjem som støtter alle sine atleter i at når sine mål.