FCB FODBOLD CAMPS

Barça Academy bruger den samme metode som hos FC Barcelona, en attraktiv

trænings metode baseret på bold besiddelse, kontrol og angreb. Spillernes udvikling er en af de mest karakteristiske træk ved FC Barcelona.

Barça Academy og “La Masia» er klubbens ungdoms fodboldakademi og blev grundlagt for mere end 40 år siden.

Det har gjort det muligt for FC Barcelona at have rigtig mange af sine nuværende første holdspillere direkte fra deres ungdomshold som bla. Messi, Xavi, Puyol, Iniesta, Pique, Valdés, Busquets, Cesc Fabregas, Pedro, Thiago, Ansu Fati, Riqui Puig…

Træningen af FC Barcelona Camp er designet til at forbedre spillerens tekniske og taktiske evner ved hjælp af FC Barcelona-metoden. Spillere får et komplet perspektiv på taktik for at forstå hver rolle og position på banen.

FC Barcelona har en unik spille stil, der gør det anderledes end resten af holdene i verden.

Vi bruger ord hver dag som disciplin, respekt, samarbejde, indsats og entusiasme, og disse værdier inspirerer til følgende spiller.

På FC Barcelona Camp bliver børnene klædt på til Camp med to Barça Academy T-shirts, et par shorts og et par fodbold strømper. Når Campen er slut vil hver deltager modtage et officielt Barça Academy Camp Diplom.

Træningen varetages af professionelle trænere fra FC Barcelonas Akademi i samarbejde med lokale ungdomstrænere. Træningen er tilpasset deltagernes alder samt niveau og består af både teamtræning såvel som individuel træning, der matcher det enkelte deltager behov.