DIN NYE KLUB

Barcelona Training vil i samarbejde med de catalanske sportsklubber, finde den helt rigtige klub til spillerne, alt efter deres alder og sportslige niveau.

Klubberne tager ansvaret for spillerens træning, fra september til slutningen af maj, og de vil beslutte alt relateret til træning og kampe.

Fra Barcelona Training tager vi ansvaret for at gennemføre en personlig opfølgning af hver spiller, for at få mest muligt ud af spillerens præstationer, og se hvordan spilleren tilpasser sig sportsligt og socialt med sine nye holdkammerater, træner, koordinator og klub.

Barcelona Training vil sørge for at hjælpe med koordinering af transport til alle udebanekampe og vi er også ansvarlige for at søge din spillerlicens hos det lokale forbund, så du kan spille i den catalanske liga, med din nye klub.

Alt dette er for at sikre, at spilleren får dækket alle sine behov og fuldt ud kan fokusere på at forbedre sig som spiller og som person.

For at kunne finde spillerens nye klub, er der et eller to prøvetræninger i forskellige klubber, som vil blive afholdt før ligaen starter. 

Gør dig klar til at få en unik og uforglemmelig oplevelse!!