BARCELONA TRAINING RESIDENCE

Vi kan tilbyde en fantastisk oplevelse i Barcelona, for unge spillere i alderen fra 18 til 22 år.

Den bedste måde at udvikle talent på, er at fordybe sig i en kultur, som lever og ånder for sport. At omfavne en ny kultur, et nyt sprog og en ny måde at træne på, er den bedste måde at lære hvordan atleter udvikler sig i et land som Spanien. 

Vores spillere vil træne, lære og udvikle sig på en måde, som meget få spillere oplever.

Denne oplevelse vil ændre spillerne for evigt.

Vi er official partners for FC Barcelona i Skandinavien, og har et stort samarbejdsnetværk med fodboldklubber i Catalonien og vil derfor kunne finde den helt rigtige klub til dig. Vi kan også tilbyde vores assistance til flere andre sportsgrene som f.eks. Håndbold, Basketball, Futsal, Golf, m.m.

Vi vil arbejde for at finde den perfekte klub, hvor du kan spille en hel sæson og som vil passe til dine individuelle færdigheder og sportslige niveau. Denne mulighed vil give dig et indblik i, hvordan man spiller fodbold på den mest professionelle måde.

I din dagligdag vil du modtage spanskundervisning, personlig træning med en træner fra FC Barcelona kun for atleterne i boligen, derudover vil der også være styrketræning i fitnesscenter og til træning i din egen klub.

Boligen ligger i et af de bedste områder og er fuldt udstyret til unge atleterne.

Afhængigt af antallet af spillere der bor i boligen, deler atleterne værelse med en anden værelseskammerat og også de fælles faciliteter, såsom køkkenet, spisestuen og stuen.

Hver spiller vil føle sig velkomne i dette nye hjem, langt fra deres hjemland, og vil etablere venskaber, der vil varer resten af ​​deres liv.

Barcelona Training vil guide og støtte alle spillere hvert trin på vejen.

Opstart vil være fra 1.September og opholdet vil have en varighed på 9 måneder.

For at kunne ansøge, bedes du udfylde nedenstående skema, som du finder under tilmelding. 

Barcelona Training, vil hurtigst muligt vende tilbage vedrørende din plads.

Vi hjælper dig med alt fra start til slut, så du kan få en begivenhedsrig og uforglemmelig sportsoplevelse, med unikke træningsforhold.