BARCELONA TRAINING ACADEMY

Vores fodboldakademi åbnede sine døre i 2016 med det formål at tilbyde en professionel træning for unge, og at alle spiller havde samme undervisning, uanset alder eller individuel niveau for hver spiller, med trænere med A eller Pro licenser fra Barcelona.

Barcelona Training Academy har specialiseret sig i udvikling af ungdoms-fodboldspillere og er en fodboldskole model baseret på den spanske fodbold filosofi.

Hovedformålet er at tilbyde en ensartet platform for de unge spillere i Danmark, der ved hjælp af de grundlæggende teknikker og filosofi, der praktiseres af den europæiske storklub FC Barcelona sikrer den overordnede udvikling af eleverne, ikke bare deres udvikling på fodboldbanen, men også menneskeligt.

Implementering af en progressiv udvikling, vi ønsker, at vores spillere tilpasse sig til 11-mands system, ved hjælp af 5 og 8-mands som en base i deres formative udvikling.

Akademiet har også været præget af dets disciplin, det sociale aspekt inden for hver gruppe og af værdier, der er vigtigere end selve sporten. (tolerance, respekt, ydmyghed, solidaritet og kammeratskab)

Flere af vores spillere har opnået et højt niveau af deres udvikling, og har derfor fået flere tilbud fra storklubber.

Barcelona Training Academy samarbejder også med mange udenlandske klubber for spillerne kan opnå deres fodbolddrømme.

Barcelona Training kan hjælpe andre organisationer eller klubber rundt om i verden med at implementere vores metodologi og erfaring med oprettelsen af ​​nye sportsakademier, vi sørger også for at bidrage med det mest professionelle og kvalificerede personale.

Hvis du er interesseret, kan vi forberede et projekt til din sportsorganisation eller klub, der er skræddersyet til dine behov og ambitioner.