BARCELONA TRAINING RESIDENCE

ET FODBOLDSPILLER PARADIS

Vi kan tilbyde en fantastisk oplevelse i Barcelona, for unge spillere i alderen fra 16 til 20 år.

Den bedste måde at udvikle talent på, er at fordybe sig i en kultur, som lever og ånder for fodbold. At omfavne en ny kultur, et nyt sprog og en ny måde at træne på, er læring i sin helhed.

Vores spillere vil træne, lære og udvikle sig på en måde, som meget få spillere oplever.

Denne oplevelse vil ændre spillerne for evigt.

Vi er official partners for FC Barcelona i Skandinavien, og har et stort samarbejdsnetværk med fodboldklubber i Catalonien og vil derfor kunne finde den helt rigtige klub til dig. Vi kan også tilbyde vores assistance til flere andre sportsgrene som f.eks. Håndbold, Basketball, Futsal, Golf, m.m.

Vi vil arbejde for at finde den perfekte klub, hvor du kan spille en hel sæson og som vil passe til dine individuelle færdigheder og sportslige niveau. Denne mulighed vil give dig et indblik i, hvordan man spiller fodbold på den mest professionelle måde.

I din dagligdag vil du modtage spanskundervisning og skulle møde op til styrketræning i fitnesscenter og til træning i din klub.

Opstart vil være 1/9 – 2019 og opholdet vil have en varighed på 9 måneder.

For at kunne ansøge, bedes du udfylde nedenstående skema, som du finder under tilmelding. Barcelona Training, vil hurtigst muligt vende tilbage vedrørende din plads.

Vi hjælper dig med alt fra start til slut, så du kan få en begivenhedsrig og uforglemmelig fodboldoplevelse, med brillante og unikke træningsforhold.

“En fantastisk ophold, hvor solen skinner 300 dage om året“

Tilmeldings Link

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this